Naam:

Kalou van 't Maroyke

Roepnaam: Thorben - Thorbie
   
Ras: Berner Sennenhond
Geb.datum: 06 - 11 – 2011
Geslacht: reu / gecastreed
Vader: Idecamargo v.'t Maroyke
Moeder: Maglod - Falvi Sofie

 

Idecamargo van 't Maroyke

HD A 

Multi CH .

Figobrit van 't Maroyke

HD B ED 0/0

Chopin de L'Hamiau du Mont

HD A

Ch Britney van 't Maroyke

HD A

Eleonore van 't Maroyke

HD B  ED 0/0

OCD VRIJ

Ch Aeyq van de Klaverhoeve

HD A

Bailey van 't Maroyke

HD A

Maglod-Falvi Sofia

HD A ED 0/0

Arkan van 't Maroyke

HD A

Yorcki van 't Maroyke

HD B

Xhara van 't Maroyke

HD B

Ch Angie von Seckachtal

HD B  ED 0/0

Quento van Bernetta

HD B  ED 0

Ulla v d Krummen Ebene

HD A  ED 0

 

 

Even voorstellen onze adoptie berner Kalou van 't Maroyke geboren op 16 November 2011 en bij ons komen wonen op 5 Januari 2013 . Zoals gewoonlijk krijgen adoptie berners hier een nieuwe naam , ik ben van mening een nieuwe thuis , een nieuwe start en daar hoort ook een nieuwe mooi naam bij en wij hebben voor deze berner Thorben uitgekozen , Thorben betekent in de Scandinavische landen beer .

Thorben was 14 maanden toen hij bij ons kwam wonen een gekke jonge puber en toen ik hem de eerste keer zag bij Ronny was hij heel zot en speels en sprong anderhalve meter hoog , oei oei , wat is dat ,,,  dacht ik toen maar eens binnen kwam hij direct naar me toe en was heel lief en vroeg heel veel knuffels , dit ging zeker goed komen .Een paar maanden daarvoor hadden we Siebe moeten afgeven door dit grote verlies kwam Bamse zonder vriend te zitten en hij treurde echt om Siebe daarom waren we ook op zoek naar een wat oudere berner die direct het speelkameraadje kon worden en dat werden ze ook  .

Thorben werd door heel de roedel heel goed onthaald , de eerste dag ging gewoon supergoed net of Thorben in ons gezin thuis hoorde , soms zegt men dat je de honden vind  die bij je passen , maar dat was hier zeker de waarheid bij deze jonge berner . Momenteel  zijn we een half jaar verder en Thorben heeft zich heel goed aangepast in onze roedel Hij is het soulmaatje van Bamse geworden , waar Bamse is is Thorben en das toch wel heel leuk om te zien . Thorben is een groot knuffelkont , hij is ook heel graag in mijn aanwezigheid , zelfs Herman word er soms zot van , waar ik ga in huis is Thorben , ligt hij naast me op de bank en ik verhuis naar de andere staat hij onmiddellijk mee op en gaat mee , leuk voor mij maar Herman dacht nu een berner te hebben , maar honden kiezen nu éénmaal , daarbij ben ik zeker dat Siebe er voor gezorgd heeft dat Thorben bij ons terecht kwam , Thorben heeft zoveel trekjes van Siebe dat het soms een beetje eng is maar aan de andere kant doet ons dat heel veel plezier .

Siebe en Thorben hebben dezelfde grootvader en zijn dus verwant en dat kan je in heel veel dingen zien. We moeten niet zeggen hoe blij we zijn met deze teddybeer om hem in ons midden te mogen hebben , Thorben zal nooit Siebe kunnen vervangen daar was Siebe veel te speciaal voor maar op zijn eigen manier en zijn eigen karakter hebben we er weer een juweeltje bij , waar we zeker heel veel plezier en vriendschap gaan van krijgen . .                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

naar boven