Naam:

Working Stock Adventure

Roepnaam:

Gino – Ginneke – bruin mopke – men ventje

   
Ras: Australian Shepherd  (Aussie)
Geb.datum: 06-07-01
Geslacht: reu
Vader: Jumping Jack Flash
Moeder: Joey

 

Pascal's Jumping Jack Flash Reno Wiethoff  Sir Charly Circle L Happy 
Circle L Lady Gipsy

Twin Oaks Gizmo

Ranch Bull Tuff

Twin Oaks Cat Ballou

Horseman's Funny Joey

Ch Friko's Red Indian Summer

CH . Gitalong's Dark Side o'the Moon

Propwash Raven Maid

Farmhouse Linda

Bill vom Flachberg

Las Rocosa Delightfull Lass

 

 

Gino is gefokt uit pure werklijnen hij is ontzettend aanhankelijk en een echte allemansvriend . Gino’s grootste hobby waren vooral achter zijn tennisbal lopen , frisbees pakken , takken sleuren en kapot bijten en zwemmen . Gino heeft een basis Obedience gehad, alles aanleren door beloning en spel.

Gino heeft ook zijn Socialisatietest en zijn Brevet Gehoorzaamheid behaald , hij heeft heel even actief en succesvol bezig geweest in de wedstrijden gehoorzaamheid in het Debutanten Programma . Alsook heeft Gino op 8 jarige leeftijd zijn TAP (Toelating Agility Parcours) behaald .

Maar vooral is Gino heel bekend geworden in het dogdancing wereldje , hij heeft een Internationale carrière achter de rug en heeft onnoemelijk veel 1ste plaatsen behaald in België , Nederland , Engeland , Jersey , Frankrijk en Duitsland .

Gino heeft 3 op één volgende jaren België mogen vertegenwoordigen op één der grootste hondenshow op de wereld nl. CRUFTS / Birmingham in Engeland en dit in 2007 – 2008 - 2009 , alsook wist Gino zich in 2007 te plaatsen voor CRUFTS  HTM Finale , deze kon men enkel verkrijgen indien je in Engeland op de wedstrijden je punten behaalden . Daarna was er nog een Halve Finale in Engeland waar de Beste 10 uit de Advanced klasse dan naar Crufts HTM Finale gingen en met trots mag ik zeggen was Gino bij de 10 BESTE van ENGELAND , dus Gino heeft 4 in the MAIN RING in Crufts  opgetreden.

Als er een titel  ,, DogDancing Kampioen ,, was gegeven had Gino deze zeker gekregen maar spijtig kan dit in België niet .

Momenteel is Gino op pensioen wegens medische problemen : in Juni 2009 kwamen we erachter dat Gino een hernia had en dat zijn zenuwreflexen in zijn rechterachterpoot voor 65 % waren verdwenen .

Daarbij nog is Gino op 2 December 2009 blind geworden op 10 Februari 2010 is Gino aan zijn linkeroog geopereerd aan Cataract en kan nu weer uit dat oogje zien voor de rest mag hij alles doen wat zijn hartje verlangt en genieten van zijn oude dag .

Einde April 2013 zijn we bij de DA geweest en werd er bij Gino hart ritme stoornissen vast gesteld , daarbij was zijn hartje ook wat vergroot en een beetje uitgezakt , daarbij ontdekte we ook dat Gino vocht op de longen heeft maar gelukkig zijn er de tabletjes om Gino een aangenamer leven te geven , Gino is voor zijn bijna 12 jaar nog een hele fitte hond die nog steeds mee gaat wandelen , natuurlijk worden wandelen afgestemd op mijn bruin mopje !

 

 

 

Mijn lieve Gino ,

Met pijn in ons hart hebben we afscheid van je genomen , de beslissing was niet gemakkelijk , maar de laatste 4 weken ging je toch wel achteruit . Je leefde in je eigen wereldje en dat was op zijn eigen niet zo erg . Maar dan gebeurde er toch wat dingen die me zorgen baarde , zo waren we je met regelmaat kwijt buiten en omdat je zo goed als niet meer hoorde vonden we je dikwijls niet direct terug . Dan sloeg ik in paniek , meestal vonden we je gelukkig wel ,,,,

dan maar een halsband met lichtjes aan in het donker dan ging een aantal dagen goed tot we de halsband ergens in het bos vonden , dan was er maar één optie uitlaten aan de leiband maar dat vond jij helemaal niet leuk !!!!

Je kon ook je plas niet altijd meer ophouden en dat maakte het soms ook moeilijk en dan kwam je een keertje bij mij en was je helemaal nat , ik snapte het niet goed , maar na even nadenken wist ik het , je had je plas gelaten terwijl je sliep !

Dan begon je een beetje je weg kwijt te raken in huis en buiten , je kon echt ergens naar staren minuten aan een stuk en als we je dan riepen , verschoot je steeds , net of je uit een andere wereld kwam en zo zijn er nog heel vele kleine dingetjes dat we besloten dat het beter was om je te laten gaan !!!

Lieve lieve Gino

Wat hebben we samen veel meegemaakt , heel veel mooie dingen , dat is bijna niet op te sommen , wat heb jij me allemaal geleerd , das niet te schatten . Viermaal samen op Crufts gedanst dat zal ik nooit vergeten , een enorme mooie ervaring en met trots heb ik daar elke keer gestaan samen met jouw .

Als kleine pup van 7 weken kwam je bij ons in huis , ik die altijd berners gewend was en nu een klein aussietje kreeg . Ik had je speciaal gekocht om te gaan dansen en dat hebben we samen ook succesvol gedaan , een gouden hondjes was je en dan bedoel ik niet alleen je dans carrière , maar je had ook een gouden karakter , een zalige hond een superhond . Je hebt een enorme indruk op me achter gelaten als ik jou bezig zag , was ik altijd apetrots , ik glunderde gewoon , zo slim was je in alles , je leerde alles als de beste aan . Je hebt heel veel al spelend geleerd , een snoepje moest niet altijd maar je tennisbal was heilig en daar heb je dan ook heel veel voor gedaan en zeker niet te vergeten de frisbee die op 2 stond dat vond je steeds geweldig .

In 2009 heb ik je van de wedstrijden terug getrokken ik merkte dat je toen problemen kreeg met het springen en op de achterpoten lopen , toen kregen we te horen dat je heel wat problemen had en als wij wilde kon je nog wel een jaartje doggydansen maar eens kwam de dag dat het gedaan was en dat je rugkwetsuur dan te ernstig zou zijn . We hebben toen niet lang moeten nadenken en hebben je op rust gezet , na 9 mooie dogdance jaren , nu was het enkel nog genieten van het leven , maar spijtig werd je einde 2009 blind en had je aan beide ogen cataract , we hebben je toen aan één oogje laten opereren zodat je daar toch weer uit kon zien ,dan heb je een paar jaar mogen genieten en toen kreeg je in 2012 je hartproblemen en vocht op de longen , ook dit hebben we met tabletten en accupunctuur onder controle gekregen zodat je weer kon genieten van je dagelijkse wandelingen en roedeltje

Een paar maanden terug begon het een beetje bergafwaarts te gaan , ik zag dat je steeds meer in je eigen wereld woonde waar wij niet echt meer bij hoorde . Toen kregen we ook te horen dat je een echte Alzheimer patient was ,,,,, maar de laatste 2 weken kregen we steeds meer probleempjes van je te zien en kreeg ik de indruk dat je er niet echt meer blij om was en soms zelfs angstig .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crufts HTM Finale 2007

Gino qualificeerd zich via de

Engelse wedstrijden

   

Crufts 2007

Internationale Wedstrijd

 Gino mag België vertegenwoordigen

 

   

Crufts 2008

 Internationale Wedstrijd

  Gino mag België vertegenwoordigen

 

   
Crufts

2009

Internationale Wedstrijd Gino mag België

vertegenwoordigt  

   
 

 

Hier bijna alle routines die Gino gedanst heeft en zich naar de top heeft gewerkt , mijn favorieten routine is zeker

Romeo en Juliette en New York , New York

Van sommige routines heb ik bijna geen goede foto’s. Dus zijn er een paar dansroutines die missen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

naar boven